La URCAT ha rebut una carta del MHP Carles Puigdemont des del seu exili a Alemanya datada del 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, dirigida als radioaficionats de Catalunya. Es tracta de la resposta a la mostra de solidaritat enviada per la URCAT el 27 de març de 2018, poc després que fos detingut a Alemanya.

El President agraeix el suport i compromís de l’URCAT i explica la seva tasca en internacionalitzar el conflicte polític, que no jurídic, amb l’Estat, en defensar la causa que ja no és sols sobre independència sinó de defensa de la democràcia. Detalla com la justícia d’Alemanya que es basa en “el que determinen les lleis, no la política” i es mostra esperançat en una decisió independent i justa. Finalment agraeix el tracte rebut durant la reclusió a Neumünster, manifesta la voluntat de tornar a Bèlgica on seguir treballant des de l’exili fins a que sigui possible tornar a Catalunya.

 

 

Font: URCAT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari