La Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCAT, fa arribar una carta de solidaritat al MHP de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Aquest és el text enviat a la institució de justícia on està custodiat per la policia d’Alemanya.


Molt Honorable President Carles Puigdemont.

La Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCAT, es posa en contacte amb vós per a expressar-vos el nostre reconeixement, gratitud i solidaritat en aquest moment complicat d’exili. La causa catalana és una causa noble, pacífica, legítima i no ens n’hem d’avergonyir en absolut.

Us volem informar que des dels esdeveniments a mitjans de setembre, la nostra associació ha fet costat al Govern legítim de la Generalitat de Catalunya i al Parlament, com a màxim òrgan de representació de la voluntat popular. Hem fet crides als nostres associats a participar activa i pacíficament en les concentracions organitzades per les entitats civils ANC i Òmnium.

La nostra afició a la ràdio, estretament vinculada a les ones hertzianes, ens permet contactar per ona curta o satèl·lit amb estacions de radioaficionats arreu del planeta. És en termes moderns un contacte peer-to-peer, extrem a extrem, persona a persona entre dos radioaficionats, que permet també denunciar la injustícia que vós i la resta d’empresonats i exiliats esteu vivint. I així ho farem.

Molt Honorable President, volem manifestar que els radioaficionats de Catalunya som al vostre costat; patint en aquest moment difícil però amb ganes de celebrar temps futurs més alegres, en plena llibertat tant per a vós com per a Catalunya. Ens posem a la vostra disposició per al que convingui a vós o a la vostra família.

Rebeu una abraçada amb tot l’escalf des de Catalunya.

La Llagosta a 27 de març de 2018


Animem a tots els radioaficionats que, de manera particular, facin arribar les seves mostres de solidaritat a les adreces de l’enllaç: Presos-politics.

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari