Aquests dies de vacances s’ha reparat l’antena directiva HF del radioclub. Els cops de vent havien desconnectat els cables provinents del balun. Agraïm la tasca de dos socis: EA3DMM, José, que va fer un informe d’estat de l’estació i EA3GKP, Ricardo, que es va emparrar a la torre a fer les reparacions.

En aquest moment l’estació queda a disposició dels socis amb una antena dipol curt amb HF entre 10-40 metres i una V-invertida per a 40 i 80m.

En els propers mesos, fruit de donacions de socis, s’afegirà un rotor, una vertical HF per a bandes WARC, i es substituirà la bi-banda V-UHF per a possible activitat APRS.

També s’instal·larà una End-Feed 10-80 metres, molt òptima per a propagació NVIS. Finalment es renovarà tot els sistema de vents / subjeccions i es pintarà la part més alta de la torre.

Tots els socis que vulguin utilitzar l’estació poden contactar per email per bé que es demana aprofitar les estones en que la seu del radioclub està oberta. Properament es publicarà el calendari d’obertures per a els propers mesos.

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari