Avui ens hem aplegat una bona colla de companys radioaficionats a la seu d’URCAT de La Llagosta per gaudir de les explicacions dels experts en ràdio digital i promotors de la xarxa catalana de DMR. La part teòrica s’ha allargat força gràcies a les preguntes generades per l’interès dels assistents per les explicacions molt didàctiques d’en Sergi EA3HKB, que amb en Rafa EA3BIL i enXavier EB3TC. Els experts han respost totes les preguntes i inquietuds dels assistents, tots nosaltres, nous usuaris de DMR, que ja hem començat a jugar amb aquests equips i veniem carregats de dubtes i necessitats de certs aclariments. La jornada ha estat molt pràctica i amena i serà amb tota probabilitat la primera de moltes. De la part teòrica sobre el DMR i de com s’organitza la xarxa d’aficionats, s’ha passat a com es es fa un “codeplug” des de zero, tot plegat amanit amb bons consells i “dreceres” explicades per aquells que ja fa temps que s’hi barallen i comparteixen la seva experiència amb tothom.

Document PDF: presentació DMR -Urcat

Moltes gràcies als organitzadors, als ponents i als assistents! Ha estat un matí amè i profitós. Si vols assistir a una nova convocatòria de la “DMR Party” no dubtis a enviar un correu a:

Esmorzar previ a l’esdeveniment, els bons costums dels radioaficionats no es poden perdre!

Font: URCAT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari