Aquest és un breu procediment per a la configuració de les opcions anti-spam per a les bústies de correu @urcat.cat i @radioaficionats.cat. Per a tots els socis i usuaris de les bústies de correu @urcat.cat i @radioaficionats.cat , cal tenir en compte que el filtre anti-spam és configurable a gust de cada usuari. Per a configurar-lo cal entrar per webmail ( NO amb un client de correu SMTP o POP3 ) a qualsevol de les següents URLs: https://www.urcat.cat/squirrelmail o https://radioaficionats.cat/squirrelmail

A on demana “Name” cal posar l’usuari de la bústia de correu seguit d’arrova (@) i el domini al que pertany la bústia: urcat.cat o radioaficionats.cat .

Un cop dins la bústia, en la part superior hi apareix “Opcions”. En clicar-hi s’obre una pantalla. Clicar sobre “Filtres d’Spam“.

Apareixen les opcions que permeten optimitzar a gust propi el tractament dels correus spam. Clic sobre “Editar“. En acabar clic en la part inferior al botó “Desar“.

Possiblement la millor opció és iniciar amb tot desactivar, com es mostra en l’exemple, i a mida que es rep spam, configurar criteris de filtratge cada cop més restrictius.

 

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari